Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrka

Att vara på riktigt
finnas
kvar

med starka konturer
utan sömmar
hel


fulltalig



Energifylld
Upprymd
fördömd
hatad



osocial





eremit




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-11-15 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t