Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dvala

dras in i sus och dus
slumrar in
förleds

sövs
drogas

medvetandet dras ifrån
stängs av
rubbas

surrealistiska drömmar tar vid
jagar mig
sliter tag i min själ
suger musten ur mig
slänger den våta själen
tillbaka i tumulten

själen fastnar inte
utan slungas omkring
i etern
loopar
utan att finna rätt

upplever tomhet
ett svarthål
äter upp mig
inifrån

själen fångas in
av demoniska djävlar
som hatiskt kastar
den dränkta själen
mellan varandra
hånskrattar
när själen faller
dras in i en spiral
snurrar ned
mot botten


fångas in
av ett ansiktslöst
monster som ändå lyckas le
ett tandlöst leende

hålls fast
medan själen nubbas fast i
innerväggar
hjärtkanten
och fästs i ryggraden

vaknar olustigt upp
innehållslöst
mörkt
tomt
eko







Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-16 07:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t