Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Japp såklart inspirerad av Pugh, Här kommer natten. Bild; Silverkattens vackra ögon


Här kommer katten

Här kommer katten,
varm och underbart mjuk

Här kommer mörkret
När alla sover djupt av dagens förvärv,
då kommer katten

När du kommer
ska jag sitta här och ta allt som du ger mig
och när du går
vet jag att du snart är här igen


Du är min. Katten




Övriga genrer av Mona J.
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-11-17 19:59



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ett brev från katten förmodar jag!!! :)
2013-11-21

  Lars Hedlin
Just så.....bra
2013-11-18

  Katinka VIP
Strålande! Mycket bättre än Ps.
2013-11-17

  Sonja Sidorow Lapington
ohhh din text får mig att sakna mig älskade vän Doggy...15 år av kärlek och vänskap och 1.5 år av saknad...
2013-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Mona J.
Mona J.