Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klar himmel



Jag ska stjäla färg

måla en klar himmel


fylld av regnbågens

alla färger


för att åter

få se

ditt vackra leende

igen



Dina ögon glittra

även de tyngsta




av dagar




Fri vers (Fri form) av sommarmoln
Läst 166 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-11-18 12:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Strålande av människovärme - gott!
2013-11-23

  träsnidaren
Fint! Känns som du har barnasinnet kvar. Du skriver öppet. Härligt!
2013-11-18
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln