Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar


Molndröm

Tänk att få lyftas upp

till molnen

att få stå där med

utbredda armar

spretande fingrar

ta emot molnen som

svala seglar mot mig

och klyvs på mitten

när de möter min hud

 

undrar hur det skulle kännas

om jag skulle fånga molntuss

i min hand och forma den

till en molnboll

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-11-23 13:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint du skriver!
2013-11-25

  SatansSon VIP
mig med. det är nog kallt.
2013-11-24

  Junia VIP
Du får mig att undra samma sak. Vackert.
2013-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP