Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina bidrag till Svenska haikusällskapets haikuverkstad 2013-11-22


Haiku x 2

 

Novemberregn

delar rum

under paraplyet

 

 

 

På  landsvägen

mina stövlar får sällskap

av höstlöven

 

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 367 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-24 17:58



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Nummer två ger mig en tydlig bild.
Den tycker jag om. Ettan mer vanlig.
2013-11-27

  Deva
Den första dikten tycker jag mest om, den fick poäng dessutom!
2013-11-25

  Rosmarin
Gillar båda, men ettan mest
2013-11-25

    ej medlem längre
Gillar paraplydikten! Har varit inne på ett liknande spår själv men inte lyckats formulera mig ...
2013-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H