Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hitta mig själv

Lyssna på dina tankar , lyssna på de som får ditt hjärta o banka
Jag lyssnar på min puls , jag lyssnar på mig o ingen annan
Jag tar vägen jag vill vandra .
Jag vet livet är ingen saga , utan en jaga av lycka.
Men när är man lycklig o glad
Jag lyssnar men ingen har svar
på de jag söker.
Men vet jag ens själv vad jag vill ha , eller vem jag vill va?
Min barndom den var svår som dom flesta 90talister
Där vi lever med föräldrar som e alkolister
sen får vi frågan varför vi blev likadana
När du lever i denna banan då e livet redan valt.
Jag vill lyssna på mitt hjärta, men jag vet inte om sorgen jag kan behärska
Jag vill lära för kunskap är makt.
Men jag lärde mig att våldet är makt
trodde fruktan var respekt men de jag inte visste var
att jag måste hitta mig själv




Fri vers av thugwhriter
Läst 257 gånger
Publicerad 2013-11-25 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thugwhriter
thugwhriter