Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken tickar på


Som en klocka

Tickar

Kärleken

För varje liten

Sekund

Minut

Timma

Dygn

År

Låter aldrig batteriet ta slut

För vill dag efter dag

År efter år

Höra o Se

Klockan o kärleken

Tick tick tick....




Fri vers av Eliza-69
Läst 226 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-11-25 20:20



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Kärleksfyllt :) gillar
2013-11-26

  Lars Hedlin
Jätte fint!
2013-11-26

  Carina Bendix
Väldigt vackert skrivet.
2013-11-25

  Tess74
Jättefint
2013-11-25

  queenia
ja, så fint du illustrerat med ord och bild, det vackraste vi har. <3
2013-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69