Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Exploderar



Älskling sitter naken här för dig

Älskling så himla het för dig

Älskling så jäkla kåt på dig

Älskling nu får du allt

Skynda skynda...

Innan jag exploderar

Av kåthet o lust

Framför ansiktet på Dig




Fri vers av Eliza-69
Läst 279 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-11-26 21:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Hot Hot Hot ;)
2013-11-27

  Fem hjärtan VIP
Oj, här var det hett!
2013-11-27

    ej medlem längre
Mums..<3
2013-11-27

  Carina Bendix
Oj, den var het..;)
2013-11-27

  Tess74
Det skulle han nog inte lida av om du gjorde ;)
2013-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69