Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du o Jag <3


Våran Kärlek



Till varandra

Växer sig

Starkare o starkare

Bit för bit

Tryggare o tryggare

För varje dag och år som går

För vi bygger på vår kärlek

Stöttar o uppmuntrar varandra

Vackra små ord sagda varje dag

Vi jobbar på att älska varandra

För alltid

Det är ett Löfte till varandra




Fri vers av Eliza-69
Läst 274 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-27 08:32



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Det är underbart att hitta rätt
2013-11-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Så bygger man på kärleken!
2013-11-27

  queenia
så skönt att läsa.. :D
2013-11-27

  Tess74
Fint. Så ska det vara
2013-11-27

  Lars Hedlin
Fint!
2013-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69