Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<3


Hösten är mys



Jag måste erkänna en sak

Den här hösten är väldigt mys

Mys är när man får tillbringa tiden ihop

Mys är när man får krypa ner

Under täcket med Dig och bara vara...




Fri vers av Eliza-69
Läst 202 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-11-29 17:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Hel mysigt! ;)
2013-11-30

  Fem hjärtan VIP
Mysvarm dikt!
2013-11-29

    ej medlem längre
Mys med dig..fint <3
2013-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69