Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet att du vill


Mina ögon vill titta mer när jag ser dig

Min näsa vill lukta mer när jag sniffar dig

Min mun vill äta mer när jag slickar dig

Mina händer vill känna mer när jag tar på dig

Min kropp skriker

Se på mig

Sniffa på mig

Slicka på mig

Känn på mig

Gör som jag vill

För jag vet att du vill ?




Fri vers av Eliza-69
Läst 227 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-11-29 20:26



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
vem kan vilja något annat?
2013-12-03

  Lars Hedlin
Fint i längtan och åtrå!
2013-11-30

  Maiah VIP
oops.... tur att det är kall årstid...=)
2013-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69