Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar


mörker

vart tog solen vägen

det är mörkt när jag går till jobb

det är mörkare när jag går hem

 

jag bara undrar

sol...var är du




Fri vers av Maiah VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-11-29 23:16



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

solen glimmar kanske inte i alla timmar.
2013-11-30

  Lars Hedlin
JA ljuset framträder där bakom ,) kram
2013-11-30

  Junia VIP
bakom mörkret vilar solen <3
2013-11-30

    ej medlem längre
Ja trots att men känner till solens position
ropar även jag

" Va tusan ä den!!!"


2013-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP