Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fattas mig här


Natten känns så kall o tom här

För älskling du fattas mig här

Kryper ner i sängen i min ensamhet här

Kall o frusen här under täcket naken

önskar du vore här o smekte mig varm om baken

Blundar o somnar sött med mina söta blå nu

In i drömmarnas värld där finns bara vi två just nu

Vaknar snart upp till en underbar härlig lördagsmorgon

Där står du fina framför sängen med ditt varma leende

Avklädd o naken kryper du intill mig viskar ömt godmorgon

Plötsligt känns det inte så kallt tomt o ensamt längre





Fri vers av Eliza-69
Läst 237 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-11-30 03:11



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

lustfyllda känslor snart får du
även byken smekt
2013-11-30

  Lars Hedlin
Härligt och ömt!
2013-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69