Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslosvallningar.... sympatigravid ???

=) / Crister



Min hand på din mage


Jag äger inte dig

dum döv och blind vore jag
om trodde jag din skönhet
strålade blott för mig

guldring och löften
kan aldrig bli mer
än de bästa intentioner

skrivet på altartavlan
vår eviga trohet
står där vackra visioner

dum döv och blind vore du
om trodde du mina ord
formades blott för dig

Du äger inte mig


..men..

svartsjukan må ha
de bullrigaste vänner
att rubba vår ro där vi sover

min hand på din mage som åter stilla rundas




Fri vers av Ord
Läst 562 gånger
Publicerad 2006-03-13 20:17



Bookmark and Share


  kärleksbarn
bästa intentioner
=
best of intentions, världens romantiskaste låt?
2006-03-14

  Agnes
Å snälla du... säj att du har en bror som är ledig?!! *L*
Nä allvar nu! Detta var som balsam för själen. Vilken ljuvlig text, så insiktsfull, kärleksfull!!! Något av det absolut klokaste och vackraste jag har läst. Blir ett bokmärke direkt!
2006-03-14

  Ensamma mamman
Ååå.. Jag kan inte skriva nåt konstruktivt här, bara säga hur mycket jag tycker om!!! Jag får såna mysiga känslor av graviditetsförväntningar, funderingar och framtidsfrågor..

"min hand på din mage som åter stilla rundas" Åå.. =)
2006-03-14

  sol
åh, så underbart du beskriver...
sjuksvartsjukan...
*kärlek är*

myser

"svartsjukan må ha
de bullrigaste vänner
att rubba vår ro där vi sover

min hand på din mage som åter stilla rundas "

lugn i turbulensen...
ha ha.. ja visst fan kan svartsjukan bullra... he he
2006-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Ord
Ord