Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://edition.cnn.com/2013/11/29/living/before-i-die-walls-book/index.html?hpt=us_t3


Det pågående


Och allt. Eller kanske. Något.

Smärtan i att vara människa. Ruset i att finnas till.
Som att simma för länge under vattnet. De hungriga andetagen efteråt. Varandet som prickar i huden.

Blir hängande vid bilderna. Utsträckt. Mellan.

I bakgrunden. Kaskelotter som sjunger.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 349 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-12-01 09:37



Bookmark and Share


  Anita Westin
Spännande projekt! Fin text till av dig.
2013-12-01

    ej medlem längre
En text som smakar salt

2013-12-01
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP