Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

muskler eller inte?

Muskler eller utan muskler
Det är en bra fråga...

Muskler som är hårda, fasta, starka
Oj, det kan vara hett
Men inte alltid
För mycket muskler är inte hett
Personen är för stark
Personen kan klämma sönder en
Lagom med hårda, fasta, starka muskler
Det går hem

Utan muskler, inga fasta former, ingen styrka
Kanske inte lika hett
Men inte alltid
Lite mjuka ytor kan vara hett
Mjuka ytor man kan krama om
Mjuka ytor man kan gosa med
Det är inte helt fel
Lagom med mjuka, gosiga ytor
Det går hem

Muskler och utan muskler !




Fri vers av losy
Läst 514 gånger
Publicerad 2006-03-13 21:55



Bookmark and Share


  curra
ena muskler andra inte ;) så får man båda...! haha
2006-03-13

  yoyyo
Muskler
Muskler :D
2006-03-13
  > Nästa text
< Föregående

losy
losy