Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick bli Sundsvall för rimmets skull... kidsen var inte helt nöjda med maten idag


Limerick...

Det var en unge i Sundsvall
Som tyckte maten var kall
Den gick inte att äta
Seg var potäta
I Etiopien ännu ett dödsfall…




Bunden vers (Limerick) av Mona J.
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-02 19:26



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Reflektioner...
2013-12-03

  Lars Hedlin
VÅR VACKRA VÄRLD!
2013-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Mona J.
Mona J.