Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Asfalt

 

När sömnlösheten griper mig om natten

är jag inte lika barsk längre

sticker ingen näsa uppåt vinden

Slickar asfalten




Fri vers av Undine
Läst 406 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-12-04 00:38



Bookmark and Share


  aol
bet tag i en starkt,
2014-03-14

  Densen VIP
...som jag, när vintern nu är här:/
2014-02-04

  Lars Hedlin
Jäkligt stark!
2013-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine