Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en evighet


Ta min hand

håll mig hårt







tills det tunga lättar




Om jag når botten


lyfter du mig då



ännu en gång?



Känner du


jag är din





i en evighet




Fri vers av sommarmoln
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-04 16:01



Bookmark and Share


  träsnidaren
Dina ord


de känns

Verkligen
2013-12-04
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln