Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vädjan


Du håller mig

så hårt


att det nästan

gör ont


Ber mig hjälpa

med dina



ögon



Stora

sorgsna



med en glänsande

blick





vädjar du



Och jag ger dig




precis allt


jag har





Fri vers (Fri form) av sommarmoln
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-04 16:08



Bookmark and Share


  träsnidaren
Just så...
2013-12-04
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln