Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jul Jul StRålande Jul

 

 

Vill som om

 

nattens stjärfall har sitt vilse

någonstans

där kyliga barmarker vilar stilla

inför vinter

 

 

Vill som om

 

dagens motsol

knappt hänger ovanför granarna

 

Vill som om dessa tända ljus

fångar ledsnaden i ett stjärnfall

 

och jag

 

den där sopande böjda lekamen

dessa steg

för någon annan än mig själv.

 

Tänder stjärnfall efter stjärnfall.

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-12-04 22:38



Bookmark and Share


  ULJO
Fin text du bjuder
2013-12-06

  Kristina Wallbing
Jag känner västerbottniska vinterskogar mellan dina rader... och vad det känns bra :) tack för en väldigt vacker dikt!
2013-12-06

    ej medlem längre
Kallad att tyda stjärnfall, fint!
2013-12-05

  aol
kände en stilla ledsnad strömma ur diktarjaget,
2013-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP