Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
funderar över dessa stora skillnader och innebörden av det


Hjärtans kärlek

Att ligga

och få till det

är ju ganska enkelt

 

Men

 

att älsa

och få kärlek

 

är den vackraste av gåvor

då du bär iväg med ett extra

hjärta i din bringa

 

det är kanske därför ochså

svårare att hålla det

hela vägen

 

hem




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 667 gånger
Publicerad 2013-12-07 14:32



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
Mycket fint!
2014-02-23

  Angela Bohlin VIP
Vackert!
2014-01-05

  aol
verkligen så vackert skaldat, och Lasseman du svingar din penna så säkert
2013-12-12

    ej medlem längre
Jo det är mil emellan i känslor här...
2013-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP