Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.0.

 

 

det är så det är. med krumma clementinskal
över golvet.       torkade öar brunt.  vi vilsna
besvärjer det som ändå kommer.  små fötter
tramp tramp. o förvirring.    som utfyllnad i
mellanrummen. vi kan inte hindra något av
alla blickfång. o r o  o ro oro.    din stumma
ledsnad. suger in sinnet  i   mörker. vad har
vi här att göra okända nu. bestämmelsen är
här. över oss ingenting.  under huden kryp.

bathus betyder djup.




Fri vers (Prosapoesi) av Anita Westin
Läst 335 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-12-07 23:17



Bookmark and Share


  Anya VIP
Du bjuder på en ångestladdad text med en ögonblicksbild som är innehållsrik och krypande. Bra!!!
2013-12-09

    ej medlem längre
Skal. Detta ord dominerar. Allt skalas bort: lugn i sinnet, lycka, ljus, röst, frihet.
2013-12-09

    ej medlem längre
hör det här som en röst på en scen, jag kommer just in i salongen och det har redan börjat. en intressant torr känsla bland orden, tror det har med konsonanterna att göra. intressant.
2013-12-08

  SatansSon VIP
Clementinskalen gjorde russinet i kakan.
2013-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin