Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bergkristall

-

Mitt halsband av bergkristaller hänger som ett DNA

på skomakarlampan

 

i denna lampas sken

 

Mörkt för övrigt där jag är, bara stjärnor

 

Stjärnfull är vinterns himmel

 

Mitt hjärta dunkar av efterdyningar

 

 




Fri vers av Madeleine Richter
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-09 23:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Du skriver mycket bra vännen ;)
2013-12-11

    ej medlem längre
jättefin ton i den här texten, både varm och svår. jag är inte helt övertygad om glesheten i typografin och det allra sista 'sedan'.
2013-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Richter
Madeleine Richter