Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en karr, fler karra (Luddisk grammatik) Haiku

Du morgonTidig

Huvvakall bartåsmygning

kalendergömd karr

 

 




Bunden vers (Haiku) av Yrre VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-12-10 06:39



Bookmark and Share


  Lindalou
Är det månne choklad denne tassar efter? Jag tolkar det så. Mysigt.
2013-12-13

    ej medlem längre
Spännandeord i upptäckelsekraft
2013-12-12

  kerstin skriver VIP
mm, men jag undrar, menar du karra på slutet. karr veit i int wo hä djäär.
2013-12-11

  KYREUS of Sweden
Koral-mytik

gillas!
2013-12-10

  Anita Westin
Vilken härlig lek med språket!
2013-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP