Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja ja - helt plötsligt hade jag fått ihop en text utan musik...vilken tur att sajten tillåter författaren att vara anonym...men texter lever sitt eget liv, så nu blev det så här... =)


Snart har vi åter julen här...


Din hand smeker en hand
Du smeker någon annans
Dina vackra gröna ögon ser in i ögon
Men det är någon annans ögon
Du tänker på någon du gillar
Någon som inte är jag
Snart har vi åter julen här
Är du lycklig nu?
Det kan jag säga att jag inte är…

Jag vill inte veta
Vem han är
Jag vill inte veta
Hur han ser ut
Jag vill bara inte veta
Vem som vilar i din famn
Jag vill bara inte veta vem som du
Nu låter viska ömt ditt namn

Dina läppar möter läppar
Du kysser någon annans
Dina armar kramar hårt
Någon annan clown som vilar i din famn
Du skrattar åt ett skämt
Som någon annan nyss berättade för dej
Snart har vi åter julen här
Är du lycklig nu?
Det kan jag säga att jag inte är…

Jag vill inte veta
Vem han är
Jag vill inte veta
Hur han ser ut
Jag vill bara inte veta
Vem som vilar i din famn
Jag vill bara inte veta vem som du
Nu låter viska ömt ditt namn

Snart har vi åter julen här
Är du lycklig nu?
Det kan jag säga att jag inte är…





TT / HSGKe

(c) 2013




Bunden vers (Rim) av TT
Läst 348 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-12-10 09:58



Bookmark and Share


  Rise Little One
En fin stämning ... och orden talar från sitt hjärta ...
2013-12-10

  Maria Sundelin VIP
Ja det blev lite av en sångtext
2013-12-10
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT