Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överlevnadsstrategi någon?







Någon som har





några tips på fler

överlevnadsstrategier?




Mina börjar smått




ta slut




Fri vers (Fri form) av sommarmoln
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-10 10:45



Bookmark and Share


  träsnidaren
Igenkännande!

Skriv
Skriv
Skriv av dig.
2013-12-10
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln