Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kort sekund

 

 

Håller om dig

med en omfång av vindar

viskar ömt

som liljor i sommar

mörkret blir morgonrodnad

dyster ger sig iväg i all hast

outtalade tankar

gömmer sig i en kvinnlig kropp

dolda känslor snabbt passerar förbi

några vackra stavelser kvarstannar i ditt väsen

som glittrande hopp

men faller ibland som små stjärnor

på en dag

av nostalgi.




Fri vers av Rise Little One
Läst 268 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-12-13 22:08



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så fin poesi, tycker om, ja !
2013-12-31

  ResenärGenomLivet VIP
Milda, fina ord som efterlämnar en tyst stillhet...
2013-12-14

  Lars Hedlin
Mycket mycket vackert!
2013-12-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Känslor klädda i vackra sensuella metaforer!
2013-12-14

  Suzy med punkterna
Oändligt vackert...
2013-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One