Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stiltje



Om jag
konstant

är
missnöjd

med allt
omkring
mig

och däri

stånkar
och
stönar

behöver
jag aldrig
någonsin

möta

mig
själv




Fri vers av Anders Granström
Läst 517 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-12-12 23:00



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Stark självinsikt
Mycket bra
2013-12-19

  ResenärGenomLivet
WOW...såå bra skrivet...sparar...
2013-12-14

  Katinka VIP
Jo, du kommer stå öga mot öga med dig själv och det kommer kännas jobbigt.
2013-12-13

  Maria Sundelin VIP
En fin tanke
2013-12-13

  Sofhia Wirström
dina ord
är jätte fina

2013-12-13

    ej medlem längre
Skyller allt på andra.....
2013-12-13

  träsnidaren
Wow! Dina ord greppar tag i mig. Känns verkligen relevanta just nu. Tänkvärt och vackert. Tack!
2013-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Anders Granström
Anders Granström