Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven under mina svårare år...


Lögner



Tar du den långa

vägen



hem


med alla stjärnor

likt ett glittrande

tak



ikväll?



Ringer du


mig

när du är hemma




nykter?


Kan jag lita

på dina



ord?


Dina blanka ögons


labyrinter







Dina löften



luftslott


i mina drömmar








Fri vers av sommarmoln
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-13 20:29



Bookmark and Share


  träsnidaren
Vemodiga funderingar. Du fångar dem suveränt.
2013-12-14

  axveronika
Fin och tänkvärd
2013-12-13
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln