Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nätstörning

Som en osynlig hinna

över hela vårt klot

kanske möjligheter

kanske ett hot

Internet - det globala nätet

där snart varje människa sitter fast

att finnas på Facebook och Twitter

har blivit en bedräglig last

Bakom nerfällda persienner

kan vi ständigt blogga

vi behöver inte gå ut

kan sitta hemma och grogga

Spy ut galla min vän

skriv vad du tycker

men tro inte att du är anonym

när du på "Enter" trycker

Alla kan spåras

var beredd på konsekvenser

för även om nätet är globalt

finns tydliga gränser

 

 

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 302 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-12-19 08:46



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Lösningen är att dra ut sladden då och då samt att istället för att sitta hemma och uggla, samlas ute på udden, puben eller hemma hos Alexandra.
2013-12-20

  Robert Jonsson VIP
Mökke bra Berra
2013-12-19

  mare VIP
Bokmärker!
2013-12-19

  mare VIP
Så sant
och bra skrivet

2013-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver