Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till alla mina fina skrivarvänner - och övriga poeter på poeter.se ...


skickar en hälsning ...

skickar en hälsning med tillönskan om en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År !

bilägger en fundering; var flödade smältvattnet om våren innan människan uppfann floden ?




Fri vers av Ronny Berk
Läst 956 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2013-12-22 14:56



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Om det ikke är för sent. God Juli.
2015-07-28

  Drömfångare
Hmmm,,, nu gjorde du mig förvirrad xD
2014-09-01

  Flicis VIP
En bra fråga och får mig att fundera.
2014-06-05

  Birgitta Jacobsson
Önskar dig en god fortsättning på 2014/Birgitta
2014-01-03

  Lollitta VIP
+++++


DETSAMMA!!!!!!!!!!!!!!!
2013-12-29

  Lena Själsöga Keijser
god fortsättning och tack till funderingen..
2013-12-27

  Michaela Dutius
En riktigt fin jul till dig också Ronny! Vad gäller funderingen-ja vem vet?

2013-12-24

    ej medlem längre
Detsmma till dig!
2013-12-23

  Bibbi VIP
Tack och detsamma till Dig!
2013-12-23

  Piann VIP
Tack detsamma min fina poetvän.
God Jul & Gott Nytt År!
2013-12-23

  Carina Bendix
Tack detsamma! :) GOD JUL och Gott Nytt År! :)
2013-12-23

  anits VIP
Tack! Önskar dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!
2013-12-22

  louisegirl

Det samma till dej!
2013-12-22

  Eva Langrath VIP
Önskar dig också en God Jul och ett Gott Nytt År .
2013-12-22

  walborg
Så roligt att se Dig här igen. Vill önska Dig en fridfull jul och ett välsignat nytt år
2013-12-22

  Eva Helene VIP
Återgäldar med en tillönskan om allt gott i Din julhelg och ett Gott Nytt År 2014!
2013-12-22

  Monika A Mirsch VIP
. .. och var flödade värmen i midvinternattens mörker innan människan fann sin vän

Allt det bästa för nästa år till dig, kära Ronny!
2013-12-22

    ej medlem längre
En riktigt God Jul o ett Gott nytt strålande 2014 till dig.
2013-12-22

  Rise Little One
God Jul och Gott Nytt vännen...
2013-12-22

  Anya VIP
God Jul poetvännen!

2013-12-22

    ej medlem längre
God Jul och Gott Nytt År till dig också.
2013-12-22

  Ordregnspoeten
Säkerligen ett mycket rikare flöde än det till en flod anpassade och inom ramar givna. God Jul och Gott Nytt År till dig!
2013-12-22

  Angel of love
God Jul och Gott Nytt År till dig med.
Önskar dig ett fantastiskt skrivar år, kram
2013-12-22

  ResenärGenomLivet VIP
Det flödade fritt min vän, fritt...
God Jul och Gott Nytt År till dej också...
2013-12-22

  mysing
Tack! Får önska detsamma en riktigt fröjdefull Jul & Gott Nytt :)
2013-12-22

  RitaBrunner
God Jul och Gott Nytt 2014!
Det flödade fritt ;)
2013-12-22

  Chawa VIP
Tack! Önskar varmt detsamma!

Min fundering - i densamma!
2013-12-22

  Maj-Lis VIP
Detsamma till dej
2013-12-22

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Önskar dig detsamma
2013-12-22

  Maiah VIP
Önskar dig det samma!!
2013-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk