Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min son

Ibland när jag tänker på dig
vet jag vad livet går ut på
För den känsla som det ger mig
är svårt att greppa och förstå

Du är vuxen men för mig
bilden jag ofta ser
pussnacken så go på dig
och när du skrattar och ler

När längtan är stor
på fredagsmyset jag minns tillbaka
I soffan vi satt och jag tror
bolibompa var på tv och godiset smaka

Om livet är mörkt
finns det alltid ett ljus
Som brinner för dig
här i vårt hus.

Om också bara din önskan
är kärlek, närhet, värme och vila
Ta då bussen till Grönskan
För här kan du dig heela

Av det jag gjort, är du det bästa
min fina Eric och sonen min
Jag är stoltare än dom flesta
och det är jag som är mamma din.




Bunden vers (Rim) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-26 22:59



Bookmark and Share


  aol
så fin kärlek till din son, ja jag känner samma till mia barn,
2013-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt