Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara undrar ibland..


Förvirrad i tanken

Varför?

är jag inte dom..

Varför är jag mig..

 

Varför ser jag just

med dessa ögon..

 

och inte med andras

sinnen av tankar..

 

är mina kännslor och tankar

bara mina egna..

 

eller?..

 

kan jag bära med mig

andras tankar..

 

och var kommer alla dom ANDRA

skuggorna, skepnaderna och demonerna ifrån?...

 

Vem är jag igentligen?

VEM....

eller vad..

 




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 491 gånger
Publicerad 2013-12-27 21:20



Bookmark and Share


    Frozenbride
Ja varför... Känns igen.
2014-04-27

  axveronika
Ja det är en bra fråga att ständigt hålla aktuell
2014-01-09

  Maria T
Du är du och du är unik.
Gott Nytt År
2013-12-29

  Annatula
Varför?
Bara du kan vara du... för att använda bevingade ord från en annan klok människa: "Vi föds som original, se till att du inte dör som en kopia."
Bra tankar!
2013-12-28

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit med stor känsla min vän!
2013-12-28

  Yvonne Vigstrand
Bra skrivet o igenkännande ! Precis så här förvirrad kan jag med vara, om det nu är nån tröst :) Ger dig en kram o säger att du är den du är för att vi behöver dig precis så som du är. Det finns bara en av dig o det är du .....
Kram
2013-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP