Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trolovad himmel

Valvet med himlakroppar är som
kluckande vågor mot livets klippor

I motljus få sola sig
ej tillåta övertygelse
till sina ödesmättade
svarta tankar

Med fantasi och sinnesrika planer njuta
och för en stund avfärda

känslan

att aldrig få lov att bli
någons
äkta man




Fri vers av träsnidaren
Läst 447 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2013-12-28 21:32



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Berörande. Vemodigt. Tycker om.
2014-07-08

    Anna B
Underbara Bilder
2014-01-20

    Silverbjer
Som sagt.. Progression.
Kände direkt en stark affektion till den här. Genuinitet och beröring. Hejja!
2014-01-06

  Anya VIP
En text med ett slut som griper tag och gör ont. Bra!!!
2014-01-06

  Miss M
Så vackert och känslofyllt format att diktjaget garanterat kommer bli gift <3
2014-01-04

  Popangelov VIP
Snygg övergång till det sorgliga... mycket bra
2014-01-03

    ADI Nehlin
vackert och berörande
2013-12-30

  sommarmoln
Så ljuvligt, smärtsamt...

...från ett hjärtas...

...mörker.
2013-12-29

    ej medlem längre
Oj vad stark. Vilka bilder. Vilka känslor de slår an- som ett helt oratorium.
2013-12-28
  > Nästa text
< Föregående

träsnidaren
träsnidaren