Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det högra hörnet!

Lite kantstöttI livet

Inget är givet

 

Frukost Lunch och Middag

I den stora vida världen

 

I det högra hörnet

Satt jag i vrån

 

Vilsen nedstämd

Vad händer NU?

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 315 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-01-04 14:22



Bookmark and Share


  agneta pichler
nya tag
nya grepp

ger dig styrka
för de bästa i livet



2014-01-09

  Magica VIP
Berör.
2014-01-08

  Mona J.
Fin och sorgsen
2014-01-06

  Angel of love
Sorgsen, kramar om.
2014-01-06

  Lindha W Gustavsson
Mycket kommer att ske, och jag lovar/tror mycket positivt!
2014-01-05

    Mia Sedvall
Hm, tänkvärt sant! Bra...
2014-01-05

  anits VIP
Vemodsvackert och berörande.
2014-01-04

  Carina Bendix
Berörande och lite sorglig.
2014-01-04

  axveronika
fångat i situationen - bra
2014-01-04

  Rozsi.kovacs

En bra o stark text du förmdlar
2014-01-04

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Tänkvärd...fär en bild av utanförskap...bra Lars
2014-01-04

  Ingrid Trolle
Finstämt! Svårmod
som framkallar en
bild, som får läsaren
önska att få slå sig
ner i högra hörnet
2014-01-04

  Rise Little One
I det högra hörnet flyger du omkring som ett vackert frimärke :-P
2014-01-04

  Tess74
Mycket bra och eftertänksamt
2014-01-04

  louisegirl

Ömt,fint och berörande!
Bra förmedlat!
2014-01-04

    ej medlem längre
Fint o ömt..
2014-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin