Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minns du..


när du var ung!


När du första gången föll och kände att vingarna äntligen bar. När snön föll på din hjässa som var ungdomlig bar efter att mössan blivit något för småglin och du till skolavslutningarna räknade dar? Minns du det? Tycker du också det var bättre förr när nintendofigurerna var knubbiga..

Har du också köpt tuggummi för tio öre, och dansat tryckare till Roxette? Är du rent av närmare femtio än studenten? Studenten är avskaffad sedan länge, så du behöver inte få ångest riktigt än!

Minns du första gången du stod i giv akt i en logementskorridor och kände svetten droppa. Minns du det som i går, eller är det undanglömda minnen långt där bak.
Kommer du ihåg när du gömde folköl i något taggigt snår, eller har dit liv varit alltför nyktert och spikrakt?

Kommer du ihåg hur fort hjärtat började slå när du för första gången kände fittdoft spira under täcket.. Hur dina händer blev fumliga tillsammans med en ung kvinna du låtsades gilla? När din rädsla hade lagt sig var det plötsligt inte så illa.

Livet innehåller många sega dar. Släpp allt hat och lyssna till hjärtats viskande svar..




Fri vers av Tollwut
Läst 307 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-12 12:18



Bookmark and Share


  Pot Pourri
Stort leende :D
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Tollwut