Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RåkOst.

 

 

Jag är hemmagjord.

 

Som en nykärnad smörklick

halkar jag omkring i havregrynsgröten

 

Näringsriktig och varm mjukgör

jag magen din, 

 

Älskade.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-01-15 09:48



Bookmark and Share


  bittemi VIP
vilken härlig dikt!
2014-01-18

  axveronika
Härlig!
2014-01-18

    ej medlem längre
Varma och närande rader
2014-01-18

  Gisela Nordell
det finns en underton i texten
en längtan efter att bli sedd
2014-01-18

  Catharina Edin VIP
Så rart!
2014-01-17

  walborg
Jordnära kärleksfulla bilder
2014-01-15

  ULJO
Briljant tänkt
2014-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP