Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vidare


Han sade STOPP



Behöver inte längre torka salta tårar




Dagen kom då

HAN tog anställning i min tårkanal

Han sade STOPP

Här får endast väta av glädje rulla




Inte ont, men heller inte gott,

kan längre från din strupe stiga

Ekot av dig har studsat färdigt, tystnat



Nu tonerna av lyckans fnitter

är melodin jag hör.

Kärlekens sång, den äkta, låter ren och klar i dur.

Trots ostämd lyra och otränat öra

nynnar vi oss till lugn och ro






Inte längre sorg, så varför gråta?

Jag behöver inte längre torka salta tårar













Fri vers av chrissie
Läst 320 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-16 00:05



Bookmark and Share


  mike irow
VACKER!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sorgsen vacker,,,,,
2016-03-15
  > Nästa text
< Föregående

chrissie
chrissie