Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://pyttiminpanna.wordpress.com/2012/10/21/varlden-ar-sa-stor-sa-stor/


KONFEKT I SVARTHAMN

konfekt i svarthamn

husen revs på sjuttiotalet

som barn drogs jag till

det som vuxna sa var galet

svarthamn var "slummen"

jag såg skönhet i det "fallna"

nu är allt borta

alla spår har hunnit kallna

 

 

 

hon var konfekten

hon var turkisk och exotisk

en barndomsdröm som

inte hunnit bli erotisk

åren i svarthamn

och med havet tätt inpå sig

konfekt i svarthamn

jag kan aldrig nånsin nå dig

 

 

 

 

ett minne svävar

över tomrum efter kåkar

svävar i drömmen

som de öppna fältens vråkar

förankrar sinnet

där på sandbankarnas sandstrand

konfekt i svarthamn

från ett nedrivet och glömt land

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   18/1 2014

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 782 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-18 20:18



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skrivet om minnen
2014-01-22

  KattenKin VIP
Så fint du skriver.
2014-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP