Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aldrig glömd kärlek


Möte



Möte

Din blick

Min blick

Våra leenden

över tysta männskosorlet

de mjuka gatstenarna

inga sekunder

Dina steg bort

mina pulsslag

Din sårbara nacke

mina händers saknad

Vi har sett varandra




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 381 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-03-17 14:17



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Känns verkligen i orden
villken kraft det är :)
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors