Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anders Ringström intervjuad i Mariestads Tidningen



Anders Ringström, Densen på poeter.se, har blivit intervjuad i Mariestads Tidningen om hans bok Öar.

Du kan läsa mer om boken i tidigare nyhetsinlägg.

 

Klicka på bilderna för att de ska bli större.

 

 

 




Blogg (Medlemmar) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 1984 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-01-29 18:31



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Så fin intervjun blev och kul att få veta lite mera om dig.
Grattis!
/kram
2014-01-30

  Gisela Nordell
Grattis till intervjun i MariestadsTidningen för din fina bok
som jag läst och uppskattar!
2014-01-29
  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent