Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din varma mjuka energi




Jag andas ro...
trygghet och lugn


För du har lämnat lite av
Din varma mjuka energi
Kvar här hos mig


Jag andas ro...
trygghet och lugn




Fri vers av Eliza-69
Läst 216 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-01-29 20:32



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Härlig värme..!
2014-01-30

  mickech
Skönt att få känna så.
2014-01-30

    ej medlem längre
Varmt och tryggt <3
2014-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69