Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är bitter..


Frågor!


Hur går det för dig? Får du någon rätsida på den kritik jag riktar mot dig. Mest verkar det rinna av tycker jag. Vad du tycker ligger du lågt med, din vana trogen. Gentemot dig är jag mera trogen än van. Låg du förresten med din kollega som tog upp så mycket av din tid? Tid är för övrigt det vi mest av allt har givit och tagit av varandra.

Jag vill bara veta vad du tänker på när du är ensam. Själv har jag nu slipats ned så pass att jag varken tänker känner eller andas. Jag är bitter och kall. Jag är ännu för ung för tröstlös bitterhet. Jag är långt bortom tårar, i en liten stad som är lika vinterkall som mitt bröst har blivit. Hur ska jag nå dig?




Fri vers av Tollwut
Läst 312 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-31 00:19



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Text som berör. Alla är för unga för tröstlös bitterhet. Det tar för mycket energi.Hoppas på glädje och värme.



2014-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Tollwut