Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ooo dessa texter.


HAN ÄR VÄLDIGT PERSONLIG


Måste berätta En Sak för dig.
Det Blir Inte Alltid Som Man
Tänkt Sig, men Du Om Någon
Borde Veta som vart ensam så länge.

Det kan ju faktiskt bli bra också,
ja bättre än vad du förväntade dig.
Så nu har du Hopp Om En Ljusare
Tid. Det är sanningen.

Jag är glad, går och gnolar
och sjunger Hej Mitt Liv.
Vad Är Det Som Händer?
Känner att Den Största Lyckan
är på gång i mitt nu.

Förut när Vi Drev Hjälplöst i nån
slags orbit runt varann, sjungandes
nån slags Balladen Om Djävulen
Och Ängeln-visa så kändes det
inte bra.

Men nu till och med känner
jag Kärlek På Jobbet.
Hon Brukar Vänta På Bussen
stämmer inte, nä hon som jag
älskar går med broddar.

***

Vi har nu vandrat En Lång Väg
Tillsammans och njutit av varann
Här Under Sommarhimlen.

Jag gör Allt För Dig, och jag
vill gå Hela Vägen För Din Kärlek.
Jag är Helt Galen I Dig!

Svårt att övertygas om att Det
Här Har Aldrig Hänt.

Lata Dagar Glider Förbi, och
jag sitter här I Skuggan På
Café De France och väntar att du skall komma.

Väntat på Kvinnan Som Skulle Förändra
Mitt Liv, men hon kom aldrig.


Istället så kom du in i mitt liv
och älskar mig som jag är. Oau!
Kyss Mig Som Du Gjorde Då!
Ja, som igår alltså!

***

Uppfylld av kurrande glädje
här I Sommarnattens Ljus.
Vi skall mötas nere I
Sjöbodarnas Vik, älskling.

Lova Mig Att Du Är Där
den tiden vi sagt.
För du skall veta, älskling att
Mitt Hjärta Kommer Aldrig
Att Svika Dig.

Jag är En Man Som Älskar nu.
Passionerat!




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-02 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar