Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

os; det är skönt nu

 


det är skönt nu
man slipper spelarna


naglade i oddshängande fördelardosor över vem som hade mest rätt

ingen kopplar ett livsavgörande beslut
på två veckor

 

det är skönt nu
sjön bakom ryggen och enkelt liv
lätt att slappna av

inget kiv
inget konstlat tidsfördriv för att verka upptagen
ingen klocka klämtande över vardagsklagen

 

årets enda tvåveckorsfasta
frivilligt

för övrigt inget liv mer än som online minnesgem
i svenska spels system

 

det är skönt nu
i cybern




Fri vers av Pot Pourri
Läst 230 gånger
Publicerad 2014-02-02 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri