Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lagrad lääääääänge... Ur Kistbotten. Dags nu, jo det är dags nu för 'maskrosen ur asfalten'... Vems? ngt för 'kafferepen' att klura på ^^


slicka mig; där jo ...|... dare to (Spider; Weaving)

 

att elakhet kan vara så utstuderat strategiskt framförd som laglig hantering
manipulering av ett liv

övergår min förmåga att leta fram en äkta ödmjuk förhållning till

 

så jag erkänner mina brister javisst
minns mina egna listers ofog vid behov

hur enkelt det är att slå över från önskan till rov

 

men aldrig jag skulle göra rov av egen familj
biologisk som andlig

 

när det drabbar barn
när det drabbar djur

och när det drabbar oskyldiga som rakt av blir avklädda utnyttjade och hånade sen
är det sannerligen inte långt till fullt ös hedenhös i min påksamling i reaktionsskafferiet

 

och mitt svar är

- Var gör det så ont att egna förmågan att ta hand om det, omvandlas till hat utlagt som en röd matta för varje kliv som tas

i socialt liv
i arbetets vägval
i vänkretsers givande av god tro

 

och mitt tysta inre tänker

kom
kom med din giftiga tunga och fyllda tunna liv
kom slicka mig och min tids fördriv precis när du vill


kom skicka mig ditt hat som en hälld massa över
kom töm dig torr och still

 

kom ja kom
se så så kom nu då du där som svär och lever rövare
att andra minsann rår för allt och andra är av is och salt

 

så visa lite livskurage och kör ut hatet ur garaget
för det slutar snart i tornets ras och grundens smältning ned

 

polerad vacker stönande jämt först och sist om andras gift
och blicken ständig sned

men munnen flinar bred

 

"som man känner sig själv..." - en hemlig saga
så kom ja kom och slicka mig och låt mig sen då tvaga

 

det tiden speglat har

 

i barn i djur i dåets lur
i garnet fastnat kvar

 

för den som spar på trådar livets mönster har




Fri vers av Pot Pourri
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-03 00:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vilket språkgehör du har!
2014-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri