Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nya ljud ja! mera ljud ja! alla ljud ja! helt efter humör och spontana givar så tack för inspiration, du rockare! :)


vandra; gospel och andra goa spel

 

 

och när helgonen vandrar in
hur jag vill vara där

 

hur jag vill vara där

 

och när helgonen vandrar ut
hur jag vill följa med

 

hur jag vill följa med

 

och när jag har följt dem med
hur helgonen vandrar upp

 

hur helgonen vandrar upp

 

och när helgonen vandrat upp
hur jag ska följa med

 

hur jag ska följa med
när jag ska vandra upp

 

där helgonen vandrar ned

där helgonen vandrar in

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-04 02:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri