Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för sent och för långt och för längesen


vända; vinterbackspeglar immar igen

 


var det då

ett hejdå och ryggen emot
förutom sista stegen

räddad av en buske
gles nog att se igenom

om du inte stått i fönstret
så länge


jag tänkte att vägen är ju lång
jag hinns ikapp

vem tvingar sig kvar utan svar

räddad av en buske

 

och förintad varje vinter

 

återvändandet
som om det blev bättre

 

värst var nog att det var för bra
det är alltid så - perfekt tystnad


det är då man måste gå


det beror inte på människor
det beror skillnaden mellan buskar som är för glesa
och för täta stämningar

för nära till nästa hand i enkelhet
för långt till nästa perrong som svårighet

 

och jag dödar fortfarande en dator varje natt
i perfekt tystnad

för din skull
och en mail och en chat och ett dokument


som för att hålla kvar det bra tills löven kommer

tills jag slutar vända mig om 
tills vintrar känns som vintrar igen

och jag kan skriva igen
med ryggen emot 

 

var det då

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-05 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri